Get Adobe Flash player

home

Print Concept este o companie romaneasca de productie publicitara unde, de mai bine de doisprezece ani, profesionisti in domeniul graficii, broderiei, serigrafiei si tampografiei, elaboreaza impreuna cu clientii solutii pentru orice proiect. Fie ca este vorba de promovarea prin obiecte personalizate, de productia de semnalistica de orice natura, tipar digital sau de broderie in serie mare pentru industria modei, Print Concept este interlocutorul Dumneavoastra.

Inca de la inceputul activitatii, preocuparea Print Concept a fost legata de calitatea lucrarilor si consilierea clientilor in privinta celor mai adecvate tehnologii de imprimare functie de obiectele folosite, cantitatea acestora si pigmentii necesari. Grija noastra a fost incununata de succes odata cu certificarea ISO 9001 care a vine sa confirme partenerilor nostri calitatea colaborarii cu Print Concept, de la preluarea comenzii si pana la livrarea produsului finit.

Parteneriatul cu Print Concept ofera in plus si alte avantaje majore: un pret corect al proiectelor Dumneavoastra, o ajustarea a acestuia functie de fiecare buget in parte si de asemeni, un timp de executie competitiv. Toate acestea sunt posibile numai datorita investitiilor permanente in utilaje de ultima generatie si in gestionarea speciala a resurselor umane.

In paginile site-ului nostru veti gasi informatii despre activitatea noastra, detalii despre produse si procesele de personalizare precum si o selectie de obiecte de calitate din care puteti alege. Este evident pentru noi ca fiecare client are nevoi speciale asa ca vom fi incantati sa va asistam in alegerea produsului potrivit nevoilor Dumneavoastra.

simboluri